Tuesday, January 12, 2016

Pengenalan

Assalamualaikum,

Ini blog baru aku. Belog lama aku sudah lama dipadam disebabkan rasa menyampah yang membuak2 bila aku baca balik entry post lama aku. Lepas padam, aku pun menyesal tak sudah. Patutnya aku privatekan je dulu. Bila dah rasa confident baru la boleh unprivatekan balik.

Actually, aku rasa aku perlu menaip untuk perbetulkan keadaan yang mana tak betul. Bak kata orang, menyuarakan hak rakyat la kononnya. Walaupun aku ni tak betul, perbetulkanlah aku. Aku ni manusia biasa yang masih berada dalam program pascasiswazah (postgraduate). Ceh, aku ni macam taknak habis belajar je. Nak jadi student selamanya. Muehehehe.

Akhir kata nantikanlah entry-entry yang penuh dengan ilmiah, emosi, drama, sentap, tutorial (cara-cara pakai jubah ke) dan review (korang nak review apa, bak mai habaq kat aku).


Wassalam

No comments:

Post a Comment